Terug naar artikelen

Ischa den Blanken bij Deventer Schrijft!

Geschreven door Deventer Boekenstad

Wil jij Het podium op en wil je zelf je teksten schrijven? Ischa gaat als ervaren schrijver, performer en docent de deelnemers meenemen. Je kunt in de cursus Het podium op zelf ontdekken welke vorm van schrijven het beste past. Schrijven én optreden zijn aan elkaar gekoppeld. 

Inhoud
•    Zoeken naar de beste vorm voor je geschreven tekst.
•    Vanuit de inhoud ga je op zoek naar de beste vorm om je te uiten.
•    Vorm komt uit inhoud en je hoort zelf hoe het hardop klinkt.
Songwriting, spoken word, rap, een bijzondere theatermonoloog. Alles kan!
Je kunt zelf materiaal meenemen om te bespreken en op zoek te gaan. Bijvoorbeeld, je denkt aan een wilde rap maar het wordt spoken word.

Op  donderdag 21 oktober 2021 start de cursus van 4 avonden. Cursusdata zijn 21 en 28 oktober, 4 en 11 november 2021. Een speciale performanceworkshop volgt op 18 noventer en de eindpresentatie: Cultuurpodium De Hip op dinsdag 23 november.

Deventer Schrijft!  is speciaal voor jonge schrijvers t/m 35 jaar.
Meer informatie en aanmelden

Over Ischa
Ischa den Blankenis maker bij de Nieuwe Oost Pop. Hij is schrijver, dichter, performer en docent. Hij studeerde af als theatermaker en – docent bij  ArtEZ. Op dit moment ontwikkelt hij een spoken word-drieluik (3D). In 2017 won hij de Spoken Award voor Storytelling en trad op tijdens diverse festivals. Zijn hoorspel, podcast Danny | werd beloond met de 1e plaats bij de NTR Podcastprijs 2020.  

foto Pascal Moors, noseforfotography.nl

Met dank aan: De Nieuwe Oost Wintertuin, Gemeente Deventer. 

— Einde. —