Terug naar artikelen

Deventer Schrijft

Geschreven door Deventer Boekenstad

Schrijven, verhalen vertellen, dichten, spoken word, zingen of zelf je liedteksten schrijven?
Is schrijven jouw passie of wil je ontdekken of schrijven iets voor je is? Deventer Boekenstad organiseert samen met De Nieuwe Oost Wintertuin strakke, korte én inspirerende cursussen van elk vier lessen. We starten met proza en poëzie. De derde cursus is nieuw en bied je een kans om op zoek te gaan naar een vorm van schrijven en optreden die bij jou past (o.a. songwriting, spoken word, rap of theaterteksten). Er zijn zoveel manieren om jouw verhaal te vertellen!

Reactie deelnemer, een singersongwriter: "De cursus heeft mij geleerd om anders te kijken naar mijn teksten. Wat vertel ik wel en wat laat ik over aan de verbeelding."

Je gaat samen met professionele jonge docenten (schrijvers/performers) aan de slag! Jouw bijdrage voor één cursus? Dat is € 60 inclusief jouw optreden tijdens de eindpresentatie. Deventer Schrijft is er speciaal voor jonge schrijvers t/m 35 jaar.
Kies snel! Je mag ook twee cursussen kiezen, natuurlijk.

Alle cursussen zijn coronaproof: op dit moment online en als de maatregelen van het RIVM dat toelaten weer live te volgen. 

Proza  03/12  10/12  17/12  07/1  – docent Niña Weijers >>>
Poëzie 4/3  11/3   18/3   25/3  - docent Jordi Lammers >>>
Het podium op 1/4  8/4  15/4  22/4 – docent Ischa den Blanken
Performanceworkshop poëzie en proza (nadere datum volgt).

Tijd donderdagavonden 19.30-22.00 uur.
Locatie Bibliotheek Deventer

Eindpresentatie
Cultuurpodium De Hip.

Schrijf je nu in


Met dank aan: De Nieuwe Oost Wintertuin, Gemeente Deventer, Bibliotheek Deventer, Stichting Wesselings Van Breemen en Podium De Hip.

— Einde. —